Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

SoHosted

Prijs
Betrouwbaardheid
Helpdesk
Features
Gebruiksvriendelijkheid
4.1
Goed

SoHosted is een in Nederland gevestigd webhostingbedrijf dat een gratis hulpmiddel voor websitebouwers aanbiedt dat zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is. Het hulpmiddel is zeer gebruiksvriendelijk en je hebt geen kennis op het gebied van coderen of programmeren nodig om de tool te kunnen gebruiken. Als je een beetje weet hoe je met een computer moet omgaan, dan zou het geen probleem moeten zijn om met deze websitebouwer een website te creëren. De instructievideo van één minuut geeft een goed beeld van de resultaten die je met behulp van deze websitebouwer kunt behalen.

Om te beginnen zijn er bijna 200 gratis sjablonen beschikbaar die je kunt gebruiken om de basis voor je site te ontwikkelen. Daarom zul je altijd een sjabloon kunnen vinden dat bij je gewenste ontwerp past. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een sjabloon te maken door de functies voor het slepen en plaatsen van elementen te gebruiken die binnen de websitebouwer beschikbaar is. Zelfs als je geen enkele kennis op het gebied van programmeren hebt, kun je de websitebouwer voor veel verschillende toepassingen zoals het het toevoegen van kaarten en het maken van interactieve formulieren gebruiken.

De websitebouwer krijg je gratis als je een van de hostingpakketten standaard, pro of premium aanschaft. Bij alle pakketten krijg je een beperkte hoeveelheid schijfruimte, maar dat hoeft geen belemmering te zijn. Zelfs het standaard pakket biedt onbeperkt dataverkeer en SSL-ondersteuning. Dus zelfs als je voor het basispakket kiest, zijn de belangrijkste functies inbegrepen. Maar als je het volledige potentieel van je website wilt benutten, kun je beter voor het premium pakket kiezen. Hierbij krijg je 2 GB geheugen, 2 CPU-kernen en een onbeperkt aantal databases. Voor een aanvullend bedrag per maand kun je ook je domeinnaam bij dit platform kopen.

De snelle SSD-opslag, proactieve monitoring om de uptime (tijd dat de server online is) te garanderen en dagelijkse back-ups van systemen zijn andere technische functies die SoHosted een goede keuze maken. De hostingpakketten van SoHosted kunnen voor zowel kleine WordPress-websites als grootschalige bedrijfswebsites een ideale oplossing zijn.

0
0

  Laat een reactie achter

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Thanks for submitting your rating!
  Please give a rating.

  500 tekens resterend

  Bedankt voor je reactie!