Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Vimexx

Prijs
Betrouwbaardheid
Helpdesk
Features
Gebruiksvriendelijkheid
2.1
Gemiddeld

Groene webhosting met interessante standaardfuncties

Unieke hostingpakketten van Vimexx

Bij Vimexx kun je kiezen uit 6 verschillende hostingpakketten. Pakketten variëren van 2 GB opslag en beperkt dataverkeer tot onbeperkte opslag en onbeperkt dataverkeer.

De volgende functies zijn standaard inbegrepen bij alle hostingpakketten van Vimexx:

 • Gratis WildcardSSL-certificaten
 • Eigen RAM-geheugen
 • Dagelijkse back-ups
 • Redis Cache
 • PHP 4.x, 5.x, 7.0, 7.1, 7.2 en 7.3
 • Slimme malware scanner
 • Spamfilters voor je website
 • One-click installatie tools
 • Onbeperkte subdomeinen
 • Gratis Website maker

Vimexx Hostingpakket

Kwaliteit van de servers

De eigen servers en hardware van Vimexx zijn ondergebracht in het ISO-gecertificeerde datacenter van BIT en heeft VEB beveiligingsklasse 4. Hoewel de servers niet volledig in eigen beheer zijn van Vimexx, zijn deze wel optimaal beschermd en bereikbaar.

Als gebruiker kun je dus rekenen op een betrouwbare en solide dienst. Het laat tevens zien dat Vimexx de dienstverlening serieus neemt door gebruik te maken van de best beschikbare hardware.

Groene hosting

Vimexx staat voor duurzaamheid. Daarom draaien alle platformen op groene stroom (zowel de datacenters als de eigen kantoren), wordt oude apparatuur gerecycled en steunen zij verschillende groene doelen.

Waarom is dit zo belangrijk? Nou, dat zal ik je vertellen. Internet is de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen en uit onderzoek blijkt zelfs dat 10% van het wereldwijde energieverbruik gerelateerd is aan digitalisering, waarvan ongeveer 3% gebruikt wordt door datacenters. Dit speelt ook een rol in de huidige klimaatveranderingen. Door te kiezen voor groene webhosting wordt er bijgedragen aan verduurzaming. We willen tenslotte graag langer van de wereld kunnen genieten en mooie websites blijven bouwen!

Website Maker

Bij de hostingpakketten van Vimexx krijg je een gratis Website Maker en kun je eenvoudig, zonder enige programmeerkennis, je eigen website bouwen met een van de 200 templates. De hosting provider maakt gebruik van de Site.Pro-tool, waarmee je eenvoudig via drag-and-drop je website kunt vullen. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je toegang tot de Lite of Premium variant van deze websitebouwer. De Lite-versie is beperkt tot 5 pagina’s en geeft je geen toegang tot geavanceerde tools als social buttons en e-commerce. Bij de Premium-versie heb je onbeperkte pagina’s en kun je alle geavanceerde functies gebruiken.

Website maken Vimexx

One-click installatie tools

Met een hostingpakket van Vimexx kun je via Installatron én Softaculous met een paar kliks webapplicaties als WordPress of Magento installeren, maar bijvoorbeeld ook een gastenboeken of live-chat functie aan je website toevoegen. Deze functionaliteit wordt niet door alle hosting providers aangeboden in hun basispakket, dus dat is zeker een pluspunt. Daarnaast is het ook uniek dat je toegang hebt tot beide installatie tools, want dit is vaak maar één van de twee.

0
0

  Laat een reactie achter

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Thanks for submitting your rating!
  Please give a rating.

  500 tekens resterend

  Bedankt voor je reactie!