Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Antagonist

Prijs
Betrouwbaardheid
Helpdesk
Features
Gebruiksvriendelijkheid
4.4
Goed

Hostingpakketten van Antagonist

Antagonist heeft 3 verschillende hostingpakketten, maar de volgende functies zijn standaard inbegrepen bij alle pakketten:

 • Domeinnaam
 • Gratis SSL-certificaten
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Eigen CPU-core
 • Onbeperkte subdomeinen
 • Onbeperkte e-mailadressen met virus- en spamfilters
 • Applicaties installeren met one-click

Persoonlijke CPU-core 

Een CPU-core is een serverprocessor en bepaalt de snelheid waarmee de server instructies kan verwerken. Dit is niet alleen belangrijk voor de werking, maar ook voor de snelheid van je website. Bij Antagonist krijg je bij elk pakket minimaal één eigen CPU-core om een stabiele website te hosten. Bij reguliere shared hosting heb je vaak te maken met een dynamisch geheugen en CPU-allocatie dat je deelt met gebruikers, maar bij Antagonist wordt er dus een processor en stukje geheugen speciaal voor jou gereserveerd.

Kortom, met de hosting van Antagonist heb je de krachtige voordelen van een VPS zonder extra inspanning en moeilijke configuraties.

Via het controlepaneel kun je eenvoudig het verbruik van je resources monitoren en daarnaast stuurt Antagonist je een e-mail als er mogelijke problemen zijn met de gezondheid van je website. Hieronder zie je een voorbeeld van de status van mijn verbruik bij mijn Slim-hostingpakket.

Antagonist Hosting Verbruiksgrafiek

Gratis ‘Let’s encrypt SSL-certificaat’

Bij ieder pakket zit een gratis Let’s Encrypt SSL-certificaat om te zorgen dat je data over een beveiligde HTTPS-verbinding geleid wordt. Je herkent dit aan het slotje voor de adresbalk in de browser. Zo weet je zeker dat je eigen data, maar ook data van anderen, veilig verstuurd wordt. Daarnaast scoort een website met SSL ook beter in Google, wat niet geheel onbelangrijk is natuurlijk. Het SSL-certificaat is automatisch toegevoegd, dus deze hoef je niet zelf te activeren.

Onbeperkt dataverkeer

In tegenstelling tot hosting providers als bHosted en Hostnet, is je dataverkeer bij Antagonist niet beperkt. Een zeer belangrijk kenmerk, omdat je website op deze manier kan blijven groeien zonder tegen restricties aan te lopen.

Aanschaffen van een hostingpakket bij Antagonist 

Via de website kun je eenvoudig het gewenste hostingpakket aanschaffen. Aangezien een domeinnaam inclusief is, dien je deze bij de aanschaf gelijk te registreren. Hierna vul je je gegevens in en kun je de bestelling afrekenen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met de accountgegevens en een aantal links naar handige informatie. De hosting was ook direct geactiveerd, dus ik kon gelijk aan de slag. 

Control Panel

De online omgeving van Antagonist is simpel vormgegeven en dus ook eenvoudig te navigeren. Via dit platform kun je aangeschafte producten beheren, nieuwe diensten bestellen en je gegevens inzien en wijzigen.

Antagonist Hosting Account

Voor meer technische beheeropties gebruikt Antagonist het control panel DirectAdmin. Dit controle paneel is een zeer geschikt alternatief voor het meer bekende cPanel en begint steeds meer markt te winnen binnen de hostingwereld. Het enige kleine minpuntje bij Antagonist is dat DirectAdmin volledig in het Engels is geconfigureerd. Dit kan dus een probleem vormen als je Engels niet heel sterk is. DirectAdmin is overigens wel in het Nederlands beschikbaar, want hosting provider Vimexx gebruikt bijvoorbeeld wel een Nederlandse versie. Ik weet niet waarom Antagonist deze mogelijkheid niet biedt.

Met één klik applicaties installeren

Via DirectAdmin kun je heel eenvoudig met één klik verschillende applicaties installeren. Je kunt hierbij denken aan CMS als WordPress, Joomla of Drupal, maar ook aan e-commerce platformen als PrestaShop. Wanneer je voor WordPress kiest, houd er dan rekening mee dat je de software handmatig moet updaten, want Antagonist heeft geen automatische updates. Je krijgt overigens wel een e-mail als er een nieuwe versie beschikbaar is.

0
0

  Laat een reactie achter

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Thanks for submitting your rating!
  Please give a rating.

  500 tekens resterend

  Bedankt voor je reactie!