Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

mijn.host

Prijs
Betrouwbaardheid
Helpdesk
Features
Gebruiksvriendelijkheid
4.2
Goed

Flexibele hosting met onbeperkt vermogen

Bij Mijn.Host kun je kiezen uit vier verschillende hostingpakketten. Elk pakket wordt geleverd met de volgende standaardfuncties:

 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL-certificaten
 • Meerdere databases
 • Mailboxen met spamfilters
 • Automatische back-ups
 • Keuze uit verschillende PHP-versies
 • One-click installatie van 300+ apps

Kenmerken Hosting Mijn.Host

Onbeperkt dataverkeer

Veel hosting providers hebben een limiet op het dataverkeer in de hostingpakketten of geven enkel onbeperkt dataverkeer bij de grotere pakketten. Bij Mijn.Host krijg je bij elk pakket onbeperkt dataverkeer en zijn de zorgen dat je bezoekers geen toegang hebben tot je website verleden tijd!

Meerdere databases bij je pakket

Bij sommige hosting providers heb je bijvoorbeeld maar 1 database. Met de hostingpakketten van Mijn.Host heb je de mogelijkheid meerdere databases te gebruiken om data van je website(s) op te slaan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, heb je tussen de 3 en 50 databases tot je beschikking. Dit betekent dat als je meerdere WordPress-installaties op de tevens onbeperkte subdomeinen wilt gebruiken, je dit zonder problemen kunt doen.

Automatische back-ups

In tegenstelling tot de meeste andere hosting providers die dagelijks of wekelijks back-ups maken, zorgt Mijn.Host ervoor dat er elk uur automatisch een back-up van je bestanden en databases gemaakt wordt – en helemaal gratis! Hiermee ben je zeker dat je geen gegevens kwijt raakt als je per ongeluk een bestand hebt verwijderd of overschrijft.

CloudLinux

Voor de shared hosting pakketten maakt Mijn.Host gebruik van CloudLinux. Een voordeel is dat je hiermee een eigen deel van de server hebt en dus geen last zou moeten hebben van andere websites op de server. Deze slimme verdeling kan onder andere snelheid en uptime beïnvloeden en geeft daarnaast vaak minder zorgen over je “buren” op de gedeelde servers. Hier gaan we het bij de prestaties zeker nog over hebben.

Gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige installaties

Een hostingpakket aanschaffen bij Mijn.Host

Je kunt de hosting aanschaffen via de website van Mijn.Host, mits je ook een domeinnaam wilt bestellen. In dit geval is het bestelproces eenvoudig in een paar stappen online te doorlopen. Na mijn bestelling waren de diensten binnen een paar minuten geactiveerd en ik kon gelijk aan de slag.

Het is tevens noemenswaardig dat Mijn.Host zich inzet om de dienstverlening te verbeteren. Waar het bij onze vorige review niet mogelijk was om hosting aan te schaffen zonder domeinnaam, is dit nu wel mogelijk.

Control Panel

Via je online account kun je eenvoudig je diensten beheren en heb je toegang tot administratieve zaken, zoals je persoonlijke gegevens, facturen en betaalvoorkeuren. Het platform is overzichtelijk ingericht met een menu aan de linkerzijde. Via het tabje webhosting kun je e-mailadressen aanmaken, certificaten beheren, diverse apps installeren en voor meer technische zaken kun je terecht in het control panel van DirectAdmin.

Hosting Control Panel Mijn.Host

Hoewel Mijn.Host een Nederlandse webhost is, krijg je wel een Engelstalige DirectAdmin. Alleen bij Vimexx  ben ik eigenlijk een Nederlandse versie van dit controlepaneel tegengekomen.

Heel simpel WordPress installeren

Vaak moet je apps als WordPress via DirectAdmin installeren. Bij Mijn.Host kun je dit nog makkelijker via je online account regelen. Het enige wat je hoeft te doen is een domein selecteren, je site een naam geven en inloggegevens aanmaken. Wat ik wel jammer vind is dat er geen automatische updates beschikbaar zijn en je dus handmatig je installatie moet bijwerken. Je krijgt overigens wel een e-mail als er een nieuwe versie beschikbaar is.

Gratis SSL-certificaten automatisch geïnstalleerd

Bij elk hostingpakket van Mijn.Host krijg je gratis SSL voor al je domeinen. De SSL-certificaten worden binnen een half uur na je bestelling automatisch geïnstalleerd. Hier hoef je zelf dus helemaal niets voor te doen!

0
0

  Laat een reactie achter

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Thanks for submitting your rating!
  Please give a rating.

  500 tekens resterend

  Bedankt voor je reactie!